Sjukstugan

Kallt, ruggigt och blåsigt är det idag. Bilden ovan är från imorse när vi vinkade av Edith vid skolbussen. Jag och Vidar stannar inomhus och försöker kurera oss, idag skulle vi egentligen gått på Halloweenfesten på Brae Toddler Group. Imorgon kväll är det Halloweenfest med brasa för alla barn här på Muckle Roe, vilket Edith sett fram emot i veckor! Vi var här förra året vid den här tiden så då var vi med på den festen.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Visst är det trist med kyla,blåst och höstsnuva? Tur att saker som Halloweenfester och brasor sätter lite färg på tillvaro. Och lite barnprogram på TV:n för Vidars del ?????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.