Skolan har börjat

Ja, nu är det långa höstlovet slut och idag började skolan igen. Igår kväll gjorde vi läxorna som förväntades göras under lovet och vi gjorde också iordning en skokartong med diverse presenter till ett barn någonstans i världen som kanske inte får några andra julklappar. Det är skolan som uppmanar alla att göra iordning en sådan låda som sedan en organisation levererar. Jag och Edith gjorde en julklapp till en flicka i Ediths ålder. Jag vet inte så mycket om det än (har inte läst på) men enligt en annan mamma är det någonstans i Östeuropa de hamnar och det kommer finnas dokumentation på det med foton att se framöver. 
Jag och Vidar har haft en tråkdag idag. Jag kunde inte sova inatt pga hosta, så jag var ingen rolig mamma, och Vidar mådde inget vidare han heller. Hoppas på en bättre natt och dag imorgon. 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Det är inte lätt att vara bästa mamman jämnt. Särskilt inte om du är sjuk själv och inte fått sova. Vilken fin gåva til ett barn någon annanstans. Är det den sortens paket som man bara öppnar utan omslagspapper runt om? Som man ser i t ex amerikanska filmer? Där de bara lyfter på locket?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.