Höstlov!!

Ediths ”argahäxan-min” 
Höstlovet har börjat och det inledde vi med Halloween Party i Sullom, även om det är ett tag kvar till Halloween. Där i Sullom finns en toddler group, som jag aldrig besökt tidigare och nu på lovet är skolbarn också välkomna. Där var en massa barn, fika, pyssel och lekar. 
Vår helg var lugn, jag och barnen var mest ute och lekte i det fina vädret – som höll i sig även idag. Vidar älskar verkligen att vara ute och leka och kossorna tröttnar han aldrig på.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Så härligt väder! Ni tycks ha det varmare än här. Idag hade Alice både väntar och mössa, fleece och täckjacka till förskolan. Så gott han har det i det fria, lilleman. Som vi längtar efter dessa små nu! Ja, er också! Ska bli roligt fira lite pre eller postjul med er ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.