Kanelbullens dag

Så äntligen, på självaste kanelbullens dag, blev det av att baka kanelbullar med pärlsockret från Sverige! 
En annan variant på torrjäst hade jag också, med inga instruktioner på förpackningen. Men jag chansade lite och degen jäste! 
Vackert väder har vi haft idag så barnen har lekt utomhus större delen av dagen, Edith hade en kompis över nu på kvällen och de byggde en lekplats åt dockorna med gamla plankor de hittade bakom förrådet. 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Åh vad jag blev sugen på svenska kanelbullar när jag såg din bild 🙂 Ska nog be min moster ta med en laddning nästa gång hon kommer. Mina blir långt ifrån lika goda 🙂
    Hälsningar Linnea i Bayern

  2. Visst är det något speciellt med "riktiga" hembakade kanelbullar 🙂 Jag är glad bara degen jäser (är ju van vid att alltid använda färsk jäst, vilket jag inte kan köpa här), sedan ordnar sig resten 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.