Bästa flygplatsen

Nu är jag och Vidar på Sumburgh flygplats. Vi gick upp vid 5 imorse för att köra ner Liselott hit. Nu ska vi fördriva några timmar här nere i söder då vi ändå har ett möte med arkitekten vid halv tio, vilket också är här nere på södra Mainland. Så flygplatsens lekrum är en bra början på vår förmiddag. Lugnare ställe får man leta efter, det är inte många flygplatser man kan säga det om. Terry och Jim kommer ner och möter oss, i Hoswick vid arkitektens kontor, om ett par timmar.
Vår bil har gått sönder, igen, så igår åkte Terry med den till verkstan och var tvungen att lämna den. Så idag har jag kört en pytteliten manuell bil med ratten på höger sida, ända hit ner.. Det var svettigt. 

Hoppas hemresan går bra för dig, Liselott. Vi saknar dig redan!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.