Morgonpromenad på Eshaness klippor

Den här dagen började jag, Liselott och Vidar med att åka upp till Eshaness klippor och ta en härlig promenad. Denna fantastiska, mäktiga plats. Vidar njöt han också, lochs och vattenpölar, kan det bli bättre? 
Dock fick vi lite problem med bilen och kunde inte åka hem. Som tur var fanns där mobilsignal och Jim kom till vår räddning – ännu en gång. Vi var själva där uppe vid fyren idag, men precis innan Jim kom så kom sopbilen, inte en helt tokig utsikt de har när de tömmer soptunnan där uppe, eller på den smala slingriga vägen dit upp.

Eshaness fyr

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.