Utan internet i 12 dagar försmäktar vi på denna ö


Ja idag dök han plötsligt upp igen, ingenjören från BT. Förhoppningsvis har han åtgärdat problemet för denna gång.. Det var fukt i ledningarna. Det verkar vara negativt att bo så här längst in på vägen också, som vi gör nu. 

Idag har vi varit på ”Ideal homes show” i Lerwick, en mässa om allt som rör hus och hem. Vi var där inne en liten stund, så länge Vidar orkade. Det var inte så många utställare och – skönt nog – inte så mycket folk, men vi kom på eftermiddagen. Efteråt åkte vi till Sumburgh för en middag vi var bjudna på. 


You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.