Schack i Lerwick

Idag har vi varit i Lerwick och tittat lite på juniormästerskap i schack. De tyckte Edith skulle vara med för de var ojämnt antal, men vi avstod eftersom hon inte har tränat eller kan reglerna riktigt. Dock insåg vi att det inte krävs år av träning för att vara med, som min man trodde innan vi gick dit. Han, som spelat mycket schack, har undrat lite om det finns någon schackklubb här så han hörde sig för om det. Det finns en, men den har inte varit aktiv på ett tag, och barnen som tävlade idag har bara tränat hemma.

Efteråt gick vi till den stora lekparken i Lerwick.
Vidar har varit på toddler group både i Brae och här på Muckle Roe den här veckan, när Edith varit i skolan. 
På måndag har vi blivit lovade att någon ska komma och kolla på vad som är fel med vårt internet den här gången… Så förhoppningsvis kan vi få igång det då.

You may also like

Inga kommentarer

  1. En sådan söt och go lilleman! ?????Så kul om Edith börjar spela schack. Och hoppas klubben blir aktiv. Försökte ringa dig igår, Jessica! Hittade inte lappen med de dockkläder Edith önskade sig. Kan du sända mig? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.