Alla fick inte följa med…

Vår fina katt Misja har fått ett nytt hem nu. Det har varit ett jobbigt beslut att fatta, men vi var tvungna att hitta en ny lösning då han inte längre kunde stanna där han varit under de här månaderna. Det hade blivit kostsamt och krångligt att få upp honom hit, och eftersom vi hade tidspress så valde vi att försöka hitta en ny familj åt honom, Även om det bar emot otroligt mycket. Hoppas hans nya familj tar väl hand om honom!

Misja i Mars 2013

You may also like

Inga kommentarer

  1. Det här det tuffaste jag läst på länge. Tårarna rinner när jag ser fotot och läser din text. Förstår er sorg för jag känner också tyngden. Trots att jag inte sett honom dagligen som ni. Är dock övertygad om att han får ett gott hem i Floby. Kram ??????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.