Edith har badat!

Egentligen vill jag inte skriva det här för jag ville vara först 😉 men..Edith har badat idag!! Det var iskallt! Jag var helt säker på att jag skulle bada idag, när jag var ute och motionerade under tiden som Vidar sov. Det var varmt, lite kvavt och solen sken, jag var nere vid stranden själv då, men när jag och barnen kom iväg till stranden med badkläder ett par timmar senare så hade solen gått i moln och då var det inte lika lockande längre.. Vidar var inte på humör alls, så han och jag fick mysa på filten, men Edith hade bestämt sig och hon doppade sig!

Tänk att få motionera i den här miljön på Muckle Roe

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.