Kvällen före skolstart

Ikväll är det lite pirrig stämning i The Cumble. Imorgon börjar Edith skolan, det känns faktiskt ganska overkligt – trots att skolväskan är packad.. Vi har packat ner, enligt listan som fröken skickat ut, ett målarförkläde, ett pennfack med pennor, limstift, suddgummi och linjal, en vattenflaska och en gympapåse med t-shirt, shorts och gympaskor. Gympapåsen har vi fått från skolan, de har tryckt upp en till varje barn med deras namn på – praktiskt! Den ska förvaras i skolan, men vi föräldrar kan be om att få hem den för att tvätta kläderna när vi vill. Det och andra meddelanden ska vi skriva i en liten röd bok som kommer skickas med i ryggsäcken mellan föräldrar och fröken dagligen. I den kommer vi också kunna läsa om vilka läxor våra barn ska göra. 

Imorse kom Jim med färsk makrill som vi hade till middag ikväll, han hade fångat den precis här utanför Muckle Roe. Så gott!

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.