Muckle Ayre

Det har varit sommarvärme på Shetland idag. Vi tog en promenad på Muckle Roe, ner till den härliga sandstranden, Muckle Ayre, som den kallas. Vi tog inte den närmsta vägen idag, utan den som går inåt ön. För att få en längre promenad i naturen. 

Ibland är grindarna låsta, men då finns det ett litet trappsteg.

När vi kom ner till stranden, värmda av solen och promenaden, kände jag att jag ville bada! Men inga badkläder idag heller. Dock räckte det gott att bada fötterna och benen för att bli svalkad. Strax efter oss kom en familj ner till stranden och kastade av sig kläderna för att springa ner i vattnet. Men där tog det stopp, det blev inget bad för dom heller. Det var nog lite kallt..

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.