Planning application

Vi försöker ta reda på om vi kan behålla vår bil här eller inte. Vi hoppas på det, alternativet att köra hem den och sälja den är inte lockande. Vi kommer inte få så mycket för den och vi gillar den. Vi har försökt ta reda på fakta i flera veckor, men det är på olika håll. En del är om bilen går att anpassa till vänstertrafik, vilket en granne som äger en bilverkstad hjälper oss att försöka ta reda på. En annan del är huruvida vi måste betala skatt/moms för att registrera den här. För att få reda på det måste vi fylla i ett långt formulär, vilket vi gjort klart nu ikväll. Svaret kommer om några veckor…
Idag har vår arkitekt skickat in vår ansökan om Planning Permission. Han tror att den kan vara godkänd i slutet av oktober, i bästa fall, och då ska ansökan om Building Warrant in, vilket tar ytterligare flera månader. 
Det har varit en fin och solig dag på Muckle Roe idag, vi har fått vår matleverans från Tesco, varit utomhus och lekt och till middag blev det grillat! 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.