Cunningsburgh Agricultural Show

Idag har vi varit på vår första agricultural show någonsin. Det var ungefär som en ”bondens marknad” förutom att det främst var djur som visades upp; hästar, kor, får… Självklart hade de också hoppborg, sockervadd och ansiktsmålning. Vi köpte grillade hamburgare och en burk med hemkokt rabarbermarmelad. Vi har aldrig förut varit på ett evenemang här på Shetland med så mycket människor på ett och samma ställe! Det var märkligt.. Bilarna stod längs med stora vägen långt bort från showplatsen. Det var kul att besöka showen, och många kända ansikten såg jag, ”alla var där”… de här showerna hålls på olika ställen runt om på Shetland, men den i Voe, som ligger nära Brae, blev inställd i år pga att det regnat så mycket så att marken var alltför blöt.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.