Här ska vi bo (?)

Idag har vi för första gången spenderat lite tid på den plats där vi förhoppningsvis kommer bygga ett hus så småningom. Vi har inte köpt tomten än, det är en process som tar lång tid, men vi hoppas på att det kommer gå igenom inom rimlig tid. Jim har borrat hål för gränsstolpar idag, och hål för att testa avrinningen. Barnen har lekt bland fårbajset och gått balansgång på gamla elstolpar.

De senaste veckorna har det varit mycket för oss. Mycket att tänka på, att reda ut, telefonsamtal att ringa, formulär att fylla i.. och saker som vi inte alltid vet hur vi ska lösa och som tar lång tid att lösa. Saker som hänger över oss. Det kommer nog vara så här ett tag, det är påfrestande ibland. Oftast skriver jag ju inte om de här sakerna eftersom det är lättare att bara skriva om en solig dag på stranden och kanske roligare att läsa…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Oj vad spännande! Det ser ut som en fantastiskt vacker plats att bygga hus på! Förstår att det är mycket att tänka på för er men jag läser gärna även om allt "administrativt", det är ju en del av ert äventyr. Ta hand om er! Stor kram

  2. Ja det kändes bra att stå där igår! Jim har valt ut platsen åt oss 🙂 Jag kommer skriva mer om de här sakerna när de börjar falla på plats förmodligen. Den här sommaren har det känts som om vi mest gått runt i en cirkel..men små små steg går vi nog framåt ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.