Mer än en halv arbetsdag…

..det är vad jag spenderade igår för att bli fin i håret. Med totalt över 8 mil att köra fram och tillbaka till frisören och väl där en ganska rörig dag pga sjukdom så var jag hemifrån i drygt 5 timmar för mitt frisörbesök. De gör det inte lätt för sig när en ska färga, en blåsa håret torrt, en platta och en klippa och styla. Det var andra gången jag besökte salongen och jag blev iallafall nöjd med färgen den här gången! Efter mitt förra besök hade jag långa messengerkonversationer med foton med min frisörkompis i Sverige angående huruvida håret var för guldigt eller inte. (Det var det). Så den här gången sa jag det och det blev nästan precis som jag ville ha det, förutom att jag fick två lila slingor längst fram på köpet, som jag inte bad om. Men jag är glad ändå!


Kvällen igår var mer lyckad! Vi tog med Jim och hans fru på middag på Drumquin guesthouse i Brae. God mat – och kolla min efterrätt! 

PavlovaEtt tag satt jag i personalrummet och fick håret plattat i låååångsam takt, i väntan på att tjejen som skulle klippa mig skulle bli ledig. Mitt hår som redan är platt naturligt..


Lite lila…

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.