"Måste se" på Shetland

                Eshaness klippor
Vädret var lite sämre idag och vi alla ville ta det lite lugnare. Så vid lunchtid åkte vi för att äta på Moorfield Hotel i Brae och sedan tog vi en biltur norrut. Eshaness klippor är en av de där utflyktsmålen man måste besöka när man kommer till Shetland för första gången och det fick Jakob göra idag. Jag hoppas han tyckte om det lika mycket som jag gör.

Vi åkte igenom charmiga Hillswick på vägen upp också och jag minns hur fäst jag blev i det lilla samhället första gången jag kom dit. Det påminde mig mycket om filmen ”Local Hero” från 1983. Om ni inte har sett den, gör gärna det! Och googla Hillswick Shetland efter bilder för jag har inga idag 🙂

Kvällen var lugn på Muckle Roe med regn, fiskgratäng och vitt vin.


                     Eshaness fyr

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.