Nödig? Inga problem

Ett litet tillägg till mitt inlägg igår kan man säga. För de som funderar på en semester på Shetland någon gång så kan det vara intressant. Det här med toaletter, ett känsligt ämne för mig själv. Jag kan inte gå på vilka toaletter som helst (har hemska minnen från bilsemestrar som barn bland annat), men här på Shetland är det oftast aldrig något problem att hitta en ren, tillgänglig toalett. De finns lite överallt på öarna, utmärkta på kartor och enligt min erfarenheter hålls de rena! Nu är jag fortfarande ganska ung, frisk och icke gravid så jag stannar inte så ofta vid toaletterna längs vägarna men jag har ju ett barn utan blöja så igår vid lekplatsen i Walls insåg jag att vi behövde leta upp en toalett. Då fanns det en 100 meter längre bort och den var städad och fin (annars hade dottern vägrat). 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.