Sommardag i Lerwick

I torsdags vaknade jag tidigt på morgonen av regnet som verkligen öste ner och slog mot fönster och tak, det var oerhört tungt regn. Lite åska hörde jag, men jag tror vi alla sov igenom det värsta av åskovädret. När jag gick upp med barnen hade vi ingen ström. Edith hade sin sista dag på Nursery så jag fick köra henne dit innan jag tog tag i ström-problemet. Efter att ha pratat med scottish hydro löste det sig, strömmen var tillbaka igen. Men vi hade ingen fast telefon eller internet. Telefonen kom tillbaka i söndags och internet fick vi idag, med en ny router. 3G finns inte så mobilt internet fungerar inte heller. Man blir begränsad utan internet! 
Vädret var hur som helst strålande vackert i torsdags och vi åkte ner till Lerwick. Där låg ett kryssningsfartyg från Italien och stan var full av turister – överallt! 

Edith hade sin sista dag på trampoliningen i torsdags eftermiddag. 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.