Bloggsemester?

Jag antar att jag får ta lite ofrivillig bloggsemester. Imorse hade vi ett kraftigt åskoväder som slog ut ström, telefon och internet. Strömmen har kommit tillbaka men inte resten. Mobilsignalen är dålig så den fungerar sådär. Nu är vi på Havly cafe i Lerwick och äter lunch. Det är ca 20 grader varmt ute, så vi ska ta en glass i hamnen sen och titta på det stora kryssningsfartyget som ligger inne idag. Idag är Ediths sista Trampolining klass. 

You may also like

Inga kommentarer

  1. hej jessica igår söndag var sista dagen med 30 grader idag måndag är runt 20 grader skönt att jobba i , Anna och barnen är i Stenungsund ett par dagar, vi har badat i havet nu kanske runt 20 i vattnet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.