Frostkalas och cafe Fjarå!

Det finns ett ganska nyöppnat cafe i Lerwick, precis vid Tesco och på första parkett till ett av de bästa ställena att se sälar. Fjarå heter det och vi besökte det för första gången idag. Jättemysigt! Lite mer europeiskt än andra cafeer här, med alkoholrättigheter. Goda tårtor, glass och bakverk. 
Vi åkte till Lerwick för att köpa kablar och tangentbord till datorn. Maken hittade datorn i containern igår, och en skärm, men inga kablar och inget tangentbord.

Den här killen njöt av croissant med havsutsikt. Mot slutet blev han dock utsläpad då han lagt sig till med en ny ovana; att skrika på oskyldiga främlingar. 

Idag var Edith på sitt första barnkalas, hela Nursery var inbjudna. Det var ett kalas med Frost tema, i en stor gympahall i Brae. De hade hoppborg och Elsa, Anna och Olaf kom på besök. Imorgon ska Edith på barnkalas igen, i Walls på västsidan. 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Edith ser verkligen framemot att få uppvakta födelsedagsbarnet. Det märks. Vilket kul kalas det måste varit med Frosttema. (Men ser de inte liiite makabra ut ?) Tur inte Vidar var med DÄR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.