Mer av Muckle Roe

Jag och Vidar åkte till Lerwick och strosade i Old Town när Edith var på Nursery idag. Vi njöt av det soliga vårvädret och handlade bland annat doftljus på Shetland Soap Company för att förgylla huset.

Innan vi åkte hem stannade vi till vid Tollclock Shoppingcentre. Jag gick till Scoop för att se om dem möjligen sålde pärlsocker men det gjorde de inte. Det finns nog inte på Shetland. Däremot kom jag hem med coconut oil och lite annat. 

På eftermiddagen åkte vi en tur för att utforska Muckle Roe lite mer. Vi åkte in på en väg som leder inåt ön, genom några grindar, och som tillslut bara upphör. Därifrån kan man vandra till Hams om man vill eller till en hög höjd där man kan se hela Muckle Roe och andra delar av Shetland.

Vidar tränar i terrängen

Orwick loch på Muckle Roe

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.