Uppkopplade

Nu har vi bott i det här huset sen i måndags eftermiddag, och precis nu fick vi internet. ”It wont be very fast”, sa mannen från BT som var här nu i eftermiddag.. Det var något som var sönder någonstans mellan här och Brae. Vi får hoppas att det kommer vara tillräckligt snabbt för maken.
Vi har mest bara haft problem sen vi flyttade in. Med allt, typ. Jag har inte packat upp så mycket av den anledningen, för det har inte känts självklart att vi kan stanna här. Vi får se hur det utvecklar sig. 
Det här huset är inte i närheten av kapellet. Så mycket sämre. Det var inte speciellt rent när vi flyttade in – jag avskyr när det inte är det! Så det har inte blivit mycket gjort här alls, knappt någon matlagning heller så familjen har fått svälta när vi inte ätit ute. Men om våra största problem kan lösa sig och vi ser ut att kunna bo här ett tag så får jag ta mig i kragen och försöka städa.

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.