Containern är öppnad!

I måndags när vi tömt och städat kapellet, och flyttat över våra saker hit, så öppnade vi containern. Det var lite nervöst, tänk om allt skulle vara förstört(!) men det såg inte ut så när vi öppnat. Vi rotade inte så mycket utan hade bett killarna på flyttfirman att packa barnstol och spjälsäng nästan sist, eftersom vi visste att vi skulle behöva det här. Vi hittade de lätt. Barncyklarna låg också där, till barnens lycka. 

I tisdags åkte vi till Lerwick för att äta lunch och köpa mobilt bredband. Vi hade ju inte fått igång internet och köket var smutsigt. När vi gick förbi polisstationen var det tv-inspelning, av Shetlandsserien.

Killen som sålde mobilt bredband sa att det kommer vara väldigt långsamt och rekommenderade det inte, vi köpte det ändå för att testa, men han hade rätt. Det finns inget 3G här än. Det gick att få upp vissa sidor och läsa lite men man tröttnade snabbt.

Igår, när vi åkte norrut upp mot Eshaness och stannade till vid Braewick Café & Caravan Park, såg vi tv-teamet där på parkeringsplatsen också(!). Vi har hört att Braewick Café har så bra mat, och närproducerat, så vi åt lunch där. Sedan fick barnen leka utanför. 

Det var en vacker dag vid Eshaness klippor igår.
En favoritplats.
Jag gjorde en ändring i inställningarna för kommentarerna häromdagen, så kanske att det kan fungera bättre nu? Ni som inte lyckats publicera kommentarer tidigare – prova gärna igen.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Det ser bra mysigt ut, och man kan verkligen säga att ni bor på landet. Men vet i tusan om jag hade vågat ta med mig mina barn till klipporna, skulle vara livrädd att både jag och barnen plumsa i. �� Kram Anna

  2. Lite surt att skriva kommentarer och sända som bara försvinner. Min surfplatta är också lite trög. Nytt försök: Barnens glädje att få fram sina cyklar är inte att ta miste på! Underbara foton du lägger ut! I hoppas få se mer av serien "Shetland" här också. Den var riktigt bra! Kram från oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.