Besök från Sverige!

Den här helgen njuter vi av de sista dagarna i kapellet. Vi ska packa ihop våra saker och flyttar till det andra huset på måndag. Ägaren till kapellet har varit här och fixat lite smågrejer de här dagarna, han är här uppe för att förrätta en vigsel, det är stort bröllop på Muckle Roe idag! Tror någon sa att de har bjudit runt 300 personer (?). Det brukar vara stora bröllop på Shetland. Alla är dock inte inbjudna till hela ”kalaset” utan kanske från efterrätten och framåt, eller bara till dansen på kvällen…

Idag fick vi besök från Sverige! Det var väldigt kul och trevligt! Lite extra speciellt var det att vi aldrig träffats förut, trots att vi är släkt. Det var en kusin till min farmor, och hans fru, som är på Shetland på semester. De var jättetrevliga och det var kul att de hörde av sig och kom förbi! Jag och Edith svängde ihop några Nutellabrownie cupcakes imorse inför deras besök.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hej Jessica och tack för senast! Det var jätteroligt att hälsa på er. Hoppas att det har gått bra med flytten till det nya huset. Gunnar har visat korten han tog hos er för Ingemar i kväll.
    Vi gjorde en lång vandring på ön efter besöket hos er – fyra timmar tog den. Vi förstod efteråt att vi inte gick den närmaste vägen till The Hams, så jag kan inte säga om Edith skulle klara av att gå dit. Men det var en väldigt fin vandring vi gjorde.
    Jag kommer att fortsätta att följa din blogg framöver.

    Hälsningar Barbro och Gunnar

  2. Hej Barbro och Gunnar! Det var jätteroligt att ni kom! Vi har haft lite problem med det nya huset, men nu ser vi ut att ha fått internet iallafall. Kul att ni kom till Hams, hoppas ni tyckte om det! Hoppas vi hörs av igen och kan hålla kontakten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.