Veckohandla

Jag har just handlat mat på Tescos webbsida för första gången. Varorna kan jag hämta upp i butiken i Lerwick imorgon eftermiddag. Måste testas och utvärderas. Om det fungerar (så man får fräscha varor, rätt varor) så kommer det underlätta. Hemleverans ska jag också försöka boka snart men det måste bokas med ca 3 veckors framförhållning, trots att de levererar 7 dagar i veckan. Det är populärt!
Vi ska till Lerwick imorgon eftermiddag för att Edith ska gå en kurs i Trampolining, ”hoppa studsmatta” med andra ord :-). Hon ser så mycket fram emot det! Det passar bra att bara plocka upp matvarorna på Tesco efteråt för då är klockan så pass mycket att vi ska hem och laga middag. 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.