Promenad på Muckle Roe Road

En promenad på Muckle Roe hann vi med denna fina onsdag eftermiddag. 

Vi gick en bit upp mot kyrkogården, genom fårgrindarna. En ny väg för oss. Full av röda granitstenar att plocka och ta med hem eller kasta macka med i en loch. ”Här måste vi gå igen”, sa Edith. 
Imorgon ska de bryta strömmen här igen, mellan 9-15. Sedan strömavbrottet för ett par veckor sen då vi var utan ström i 12 timmar har de fortsatt arbeta med reparationen av ”vad det nu var som gick sönder”, men imorgon måste de också slå av strömmen. Dock har just Muckle Roe haft många många strömavbrott den senaste tiden (både pga reparationer och pga fel), så imorgon tänker Scottish Hydro ha en transformator i Muckle Roe Hall så att där finns ström. Det ska finnas kaffe, te, fika, och enligt det senaste skvallret ska de ta dit ”Burger Van” och bjuda oss på lunch! Personen som meddelade mig detta var mycket exalterad, själv har jag aldrig ätit något ifrån Burger Van men den står tydligen på lite olika ställen runt om på Shetland, och ska ha god mat! 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.