Housewarming, bea och nya grannar

Idag var vi bjudna på kombinerad inflyttningsfest och 1-årskalas till en av de andra mammorna jag känner från Muckle Roe Toddlers. De har bott här i ca 5 år men kommer ifrån England från början. I sitt nybyggda hus har de bott i drygt 1 år så det var en försenad inflyttningsfest, dock var 1-årsfirandet för yngsta dottern. 
Det är inte så vanligt med krukväxter inomhus här som jag är van vid hemifrån. Jag fick för mig att jag ville ge de en krukväxt, men letade i flera trädgårds- och blomsterbutiker som möjligen hade någon enstaka våreld eller murgröna men i övrigt bara utomhusväxter eller snittblommor. Tillslut hittade jag iallafall en orkidée på Tesco. 

Ikväll har vi ätit ryggbiff med en god bea! Jag, som älskar hemgjord bea men varit för lat på sistone, var storkonsument av Lallerstedts bearnaise från Maxi i Kungsbacka (de har säkert märkt av den minskade försäljningen de senaste veckorna;-)). Tyvärr finns inte Lallerstedts såser här på Shetland så idag provade jag detta receptet: http://56kilo.se/platning-och-nytt-bearnaise-recept/ från bloggen 56kilo.se och det var toppen, enkelt med stavmixern och jättegott!
Här kommer en kvällshälsning ifrån våra nya grannar:

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.