Mer mat och äppelpaj

Det blev en äppelpaj till idag! Men oroa er inte, jag ska inte äta upp den själv (det finns faktiskt en bit kvar av den förra, om inte någon sitter i köket och smaskar på den just nu när jag har gått och lagt mig). Den här äppelpajen åkte vi bort med till J. Han kom förbi och tackade nu ikväll, ”den godaste jag ätit”. När han var här låg Vidar och sov i mitten på dubbelsängen, och plötsligt hör jag honom skrika så jag går till sovrummet. Där bakom dörren står Vidar och skriker allt vad han kan, han fick en liten knuff eftersom dörren öppnas inåt. Men jag blev lite imponerad. Han har redan lärt sig kliva ner från en hög säng. Detta har hänt en gång förut, men då var jag inte säker på om han ramlat ner men fallit mjukt och därför inte sagt något. Men nu förstår jag att han vet vad han gör…
Edith har haft ännu en bra dag på Nursery och efteråt kom en kompis från Nursery, med sin mamma, hem till oss för lunch och lek. Det blev tacopaj idag, och det gick hem, även här. 

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.