Hummer och bohuslänsk äggost!

Det blev en lyckad påskbuffé jag fick ihop igår, men kronan på verket var hummern! Den fick vi av J, såklart 😉
                             
Min äggostform hade jag lagt i bilen, så igår kväll gjorde jag min andra äggost någonsin. Med Shetlandsmjölk. Fetthalterna på produkterna skiljer sig lite från hemma, de är något högre. Äggosten blev jättegod!

Nu ikväll blev vi inbjudna på Sunday Tea i kyrkan med många andra vi känner från Muckle Roe och Brae. Det var sådär fint dukat med gulligt proslin och mönstrade dukar. Det var scones i olika former, smörgåsar och en massa små gulliga bakverk. Barnen lekte och hade kul och de fick ett påskägg med sig hem. Vi träffade många som vi inte sett sen i höstas, de välkomnade oss tillbaka och vi blev presenterade som Muckle Roe-bor nu. ”Det är många som skulle vilja bo på Muckle Roe”, sa någon till mig ikväll. Vi har haft tur som hamnade här av en slump och träffade rätt personer…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Det har vi haft:) Påsken är inte en jättestor högtid här, vi har haft det lugnt och skönt, återhämtat oss, och umgåtts både med människor vi kände sen innan och inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.