Shetlandsfrun

fredag 9 juni 2017

Lämnar regnet och blåsten

Det har varit fullt av vardag hos oss. En del soliga sommardagar, men de senaste har varit regniga och kyliga. Mina arbetstider har ändrats till det sämre, så dagar när jag jobbar är jag borta heeela dagen. Det känns att sommaren, med sommarlov från skola närmar sig, på många sätt. Sommarlovet börjar när juni är över. Ediths födelsedag är precis innan. Hon vill ha chokladkalas. Ett kalas i chokladbutiken i stan, där de får göra sina egna chokladpraliner. 

Idag reser jag ifrån ön. Jag ska hälsa på min syster i Luxemburg, och den nya lille familjemedlemmen Alexander.
4 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Trevlig resa! :)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Tack!

Anonym sa...

Jisses, vilka trasiga byxor du har!
"På min tid" sade man om den som var fattig: "Åtminstone är h-n hel och ren".
Hoppas du får dej ett nytt par. :) (hoppas modet ändrar sej)

Ruth i Virginia

Jessica Shetlandsfrun sa...

Det kostar på att emigrera ;)