Shetlandsfrun

onsdag 21 september 2016

Jo, husbygget pågår fortfarandeUppdateringarna på husbygget har varit få på sistone, jag har inte känt att det händer så speciellt mycket som går att rapportera, även om det säkert gör det. Takpannorna har kommit tillslut så nu ska de lägga färdigt taket, och de håller fortfarande på med utsidan, där de nu väntar på mer panel. I förra veckan beställde vi kakel från ett onlineföretag i England och det kom upp igår. Det företaget är förmodligen det bästa vi haft med att göra under det här husbygget, hög nivå på servicen, bra priser och snabb leverans, det är väl typ vad man önskar sig.. Två lådor med kakel var sönder, så nu är två nya redan skickade och på väg upp.

Det här är Vidars rum...det är ganska klart i väntan på målaren. Men jag måste välja färg!


Målaren kommer också upp från England. När vi fick en offert av honom så bodde han och arbetade här uppe. Men hans fru som kommer härifrån vill hellre bo där nere i England där han kommer ifrån, så det gör de just nu. Själv trivs han bra häruppe, så han ville absolut ha jobbet fastän han flyttat för att få en anledning att komma upp hit igen.

Så här blir utsikten från gästrummet: (minus byggställningar)


I kök/vardagsrum är det mest bara en enda röra tycker jag...

6 kommentarer:

Marie sa...

Men vilken utsikt ni får och det där kaklet var ju bara superfint, lite Marocko möter 50-tal liksom.

Jakob sa...

Spännande! Det kommer bli jättefint :) Räkna med besök från mig igen, gästrummet ser lockande ut

Jessica Shetlandsfrun sa...

Tack Marie :) det är kakel till golv i porch och utility room.

Jessica Shetlandsfrun sa...

Det ser vi fram emot!

Linnea sa...

Ert husbygge är så himla spännande att följa :) Jag säger som Jakob, den där utsikten från gästrummet ser lockande ut ;)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Där finns en ledig säng när huset är klart!