Shetlandsfrun

söndag 11 september 2016

Den hemliga strandenVi har haft en sån' där helt underbart skön söndag idag. Mamma (jag) fick sovmorgon, och lyckades behålla öronpropparna i öronen och bara sova.. Utan planer för dagen, som oftast var solig men med en del vind, så blev det en väldigt trevlig och avslappnad dag. Vi åkte bort till vägens ände (där vi bodde förut) och våra Skerries vänner och grannar var hemma så vi gick ner till stranden tillsammans. En av stränderna. Det finns 3 stränder där. Muckle Ayre, som vi oftast går till, "Muckle Beach", som Edith kallar den här som vi gick till först idag, och så "den hemliga stranden" som vi gick till sen, som inte så många verkar känna till. Den stranden är perfekt för den som letar "seaglass"... 
Vi höll span efter späckhuggarna som hade synts till lite längre norrut idag, men såg inga den här gången.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

Jessica Shetlandsfrun sa...

Håller med, fast när jag måste sätta klockan och komma upp en viss tid blir jag orolig att inte höra och inte vakna. Nej jag köper bara vanliga på apoteket..