Shetlandsfrun

onsdag 15 juni 2016

En bok om fiske och Shetland kom med posten!

Så glad man blir när man får paket. Speciellt när det kommer hemifrån! Den här boken låg i min "brevlåda" igår..(eller ja, den låg på golvet i farstun).


I vintras fick jag ett mejl från författaren av boken (Storsjöfisket av Kristian Johansson) som undrade om han kunde använda mitt fotografi av Minnesstenen i Baltasound, i boken, vilket han sett på min blogg. Kul att det kom till användning :) Jag gillar det där fotot lite extra mycket, för att det är just av den stenen, som står där uppe på Unst, Storbritanniens nordligaste bebodda ö, med svensk text.. Till minne av alla fiskarna. Jag har bara hunnit bläddra i boken ännu, återkommer när jag läst den!

6 kommentarer:

Marie sa...

Så kul att ditt foto hamnade i en bok. :)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja :) Det känns kul att ha en bok också ;) Jag ser fram emot att kunna ställa den i min bokhylla...någon gång till vintern (när huset är klart).

Kristian Johansson sa...

Tack för att jag fick använda bilden! Tur för mig att du hade haft vägarna förbi den.

Jessica Shetlandsfrun sa...

Inga problem :)

Anonym sa...

Vad kul att få en bild publicerad!
Nu är jag tillbaka hemma i Wales igen och har mycket att ta igen.
Ert hus ser ju ut som ett hus nu. HÄrligt!
Ha en bra weekend!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja jättekul! Jo, det börjar ta form nu :) Ha en bra helg du också!