Shetlandsfrun

tisdag 3 maj 2016

En annan sida av Shetland

På västsidan av Shetland mainland, i Kergord, ser det väldigt annorlunda ut jämfört med de bilder ni brukar få se på min blogg:

Här blommar det lite, Åsa i Bortugal! (Dock var det inte det här stället jag syftade på i min kommentar till dig, men tänkte ändå på dig när jag tog det här fotot). Det är lite magiskt att åka igenom här, så annorlunda jämfört med övriga Shetland. Jag och Vidar åkte här idag för att vi var på väg till Bonhoga Gallery och Café, som ligger ett stenkast härifrån, för att träffa en vän. 

Bonhoga Gallery

Här är det konstutställning på övervåningen, en butik på entréplan och ett mysigt café på bottenplan med hemlagat och hembakat.

Vidar i caféet

4 kommentarer:

Åsa sa...

Åh vilket mysigt ställe och där fanns det ju blommor! Annars är ju får också väldigt fina! :)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja det tycker jag också att de är :)

Anonym sa...

Ja, ser verkigen annorlund ut!Så fint!
vilket trevlig café!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Mycket trevligt :)