Shetlandsfrun

söndag 17 april 2016

Vår helg på Muckle Roe

God kväll! Hur har er helg varit? Vår har varit ganska händelselös, men inte på ett negativt sätt för det ;) Vi har bara inte "gjort så mycket".. Vi har mest "bara varit"... Igår var jag med Edith på ett barnkalas dock, poolparty minsann! I simhallen då...;) eftersom vi befinner oss på Shetland. I övrigt har vi varit ute och lekt, hoppat i studsmattan, hälsat på fåren och kossorna såklart... Jag har varit ute och promenerat och yogat mer än vanligt, skönt...! De här bilderna är från min promenad idag, det ser ganska ödsligt ut men jag mötte två bilar och ett antal får ;)...

Muckle Roe, vägen mot Hams.

2 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Ibland är det ändå skönt med en slapparhelg och att möta får på promenaden är inte allt för illa. Naturen är underbar och ert nya hem så vackert....😘👍💞

Jessica Shetlandsfrun sa...

Jag älskar att möta får på promenaden 😊💕