Shetlandsfrun

tisdag 26 april 2016

Lek och snöVilket väder vi har nu! Hela helgen och nu i början på veckan har det varit snöstorm, regn och solsken om vartannat. Kallt och blåsigt också! Inte så bra för de små lammungarna som börjar födas nu... Det är mycket med lamningen, det märks av i hela samhället även om man inte har några själv. Folk är inte på jobbet och många är upptagna mest hela tiden. Jag har sett en liten lammunge utomhus än så länge, men snart kryllar det av dem! Då ska ni få foton! :) 

Jag och Vidar har varit på "Soft Play" i Braes Leisure Centre idag. Där har de hinderbanor och en massa kuddar att leka med. Framförallt får vi ju träffa andra barn, mammor och pappor. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken skillnad i väder mot i syd-östra Wales. Här är det riktig vår.
Fast vi är ju olika delar av UK, norr och syd.

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja det kan jag tänka mig! :) vi har haft riktigt kallt, nu vill jag ha vår igen!