Shetlandsfrun

fredag 8 april 2016

En fredag full av solsken!

En hel lång fredag med en massa solsken och bara lite lite regn, har vi haft idag! Underbart. Barnen och jag har varit ute och lekt.. i studsmattan...


...och i lerpölar...


Efter lunch skulle jag städa kapellet efter förra helgens gäster och bestämde mig för att promenera dit. Edith ville hänga på! Det tog oss nog 45 minuter att gå dit (på hemvägen gick jag själv och då tog det 25 minuter), det finns ju så mycket att titta på längs vägen...


...inte minst alla får och den i övrigt vackra utsikten...


Husbygget passerar vi på väg till kapellet och det ser ut så här nu...Muckle Roe Chapel

6 kommentarer:

Lanclin sa...

Det där kapellet kanske vi kan hyra den dagen vi kommer till Shetland :) Det ser fint ut, det hyrs ut till turister eller hur?

Christina Feiff sa...

Så vackert ni kommer att bo! Blir helt mållös 👍💕💞

Jessica Shetlandsfrun sa...

Det tycker jag ni ska göra :) Det är helt fantastiskt! De tar emot bokningar även för nästa sommar ;) http://www.muckleroechapel.co.uk
Dessutom är det nära oss ;)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja det är en fin plats💕

Mia sa...

Gick in för att kommentera vilken vacker plats ni bygger på, och såg att jag inte var enda som tänkt så. :) Härligt! (Minns inte om jag kommenterat förr, men jag har tittat in då och då sen jag hittade din blogg via en kommentar på Casa Annika. Jätteroligt att läsa om ert liv på Shetland!)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Hej, tack! och välkommen hit :) Ja visst är det vackert :)