Shetlandsfrun

torsdag 24 mars 2016

Besök och påskförberedelserIgår kväll hämtade jag och Edith mina föräldrar på flygplatsen nere i Sumburgh. Det är lika skönt varje gång jag åker ner men inte ska resa! En himla mysig liten flygplats är det, omgiven av fantastiska stränder. Tyvärr var det mörkt när mina föräldrar landade, men när de ska hem får de se det. 

Ediths påsklov börjar efter imorgon, så idag har hon varit i skolan och vi andra har varit ute på en promenad (här utanför och ner till stranden Muckle Ayre)...
Muckle Ayre
...sedan har jag gjort i ordning sillen till påskbordet och bakat bullar...Vi tog också en tur bort till tomten för att se hur arbetet med grunden går...

4 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Så roligt med besök från nära familjen i Sverige. Fint också att se ert hus börjar få konturer. Glad Påsk på er!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Glad Påsk! Kram!

FREEDOMtravel sa...

Roligt med besök! Vi har inte planerat någon klassisk påskmat i år, men idag bjuder mamma på påsklunch, på restaurang ;) Önskar en fin påskhelg!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Det låter ju inte dumt med restaurang! :) Det blir ändå mer speciellt att försöka göra klassisk svensk påskbuffé när man inte är i Sverige, tycker jag. Besöket kom lägligt då de hade väskan full med matvaror och påskgodis ;)
Glad Påsk!