Shetlandsfrun

lördag 6 februari 2016

Rösta på Shetlandsfrun!

Jag fick ett mail om att min blogg är nominerad i en tävling utlyst av språksajten Ba.bla! Det är en internationell tävling för de 100 bästa bloggarna om att leva och resa utomlands. En kul grej, så självklart tycker jag att ni ska gå in och rösta på mig! Det är en lång lista på 100 bloggar, så man får scrolla lite, men jag är säker på att ni tar er tid till det nu när det är helg och allt ;) Tack!

Klicka Här för att komma till röstningssidan, och trevlig helg på er allihop!


http://en.bab.la/news/top-100-international-exchange-experience-blogs-2016

6 kommentarer:

Andreas Natt och Dag sa...

Nu har du fått min röst! :)

Jessica Shetlandsfrun sa...

Tackar tackar! :)

Christina Feiff sa...

Nu har jag röstat! Så klart på dig!! 😊💕💟

Christer Feiff sa...

Nu har jag kollat alla bloggar, men du var överlägsen! Ett lätt val...

Jessica Shetlandsfrun sa...

Tack!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ha ha ;) tack!