Shetlandsfrun

lördag 3 oktober 2015

Tvättlördag med Snickersglass

Idag har vi bara varit hemma, Vidar som vaknade vid 5 imorse tyckte det var skönt med en lugn dag så han kunde klämma in en 3 timmars tupplur mitt på dagen. Edith och jag tvättade och hängde ut tvätten mellan regnskurarna. Det är ju så vädret är här uppe - regn, sol, vind, regn.. Det växlar hela tiden. När man, som vi, bor i en "sommarstuga" som man väl får beskriva detta boende, så måste tvätten hängas ut, annars har man inte en chans att få den torr. Diskmaskin och torktumlare är två maskiner jag saknar så mycket!

Igår eftermiddag åkte vi till Lerwick när Edith slutat skolan, vi skulle göra ett ärende för Jim, så vi tog en tur till biblioteket och ett cafe. Därför blev det ingen fika med Snickerglassen jag gjorde igår förmiddag, men det blev det idag istället! Mycket gott - och väldigt enkelt! Receptet är från Jennys Matblogg. Här finns receptet.


3 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Beskrivningen av vädret låter ganska svenskt. Förstår att du saknar maskinerna. Hade jag också gjort. Håll ut! Snickersglassen såg jättesmarrig ut. Den ska jag göra nästa helg! 👍😊😋

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ska göra mitt bästa!
Ja, gör den, superenkel men oerhört god!

Christina Feiff sa...

Tack för tipset! Krama de där söta från oss!