Shetlandsfrun

fredag 30 oktober 2015

Halloween
Edith är just nu på Halloween Party i Muckle Roe Hall, tillsammans med en grannfamilj. Jag och Vidar är fortfarande sjuka och får hålla oss hemma :( medan Edith leker halloweenlekar, tittar på brasa och fyrverkerier, äter clapshot (en traditionell skotsk maträtt gjord på främst potatis och kålrot), kakor och andra godsaker. 

Det är Ediths andra Halloweenfest idag, den första var imorse i skolan. Edith var utklädd till Halloweenhäxa redan imorse och skoldagen började med en Halloweenparad innan det var dags för fest! 

Att det skulle vara Halloweenfirande i skolan fick jag veta igår eftermiddag i ett brev som skolan skickade hem, och jag hade inte förberett det här med Halloweenkostym mer än att jag köpt hem en häxhatt och kvasten hade vi sen innan. Edith var lite besviken på att vi inte hade ansiktsfärg så att hon kunde ha en ordentlig ansiktsmålning. Nästa år får jag nog förbereda det här med Halloween lite mer. Det är visst en stoor grej. En pumpa fixade vi idag iallafall, som lyser fint på trappen nu.


1 kommentar:

Christina Feiff sa...

Jag tycker denna häxa är fantastiskt fin! Hoppas festen var kul!pumpan ser riktigt läskig ut - men vackert ändå i mörkret. 😘💗