Shetlandsfrun

onsdag 7 oktober 2015

Håll i - allting..

...inte bara hatten. Nu har det blåst på bra ett tag, och det har regnat - hela tiden! Vidar, som älskar att vara ute i alla väder mer än vad jag gör, fick dra ut mig i eftermiddag när jag kom hem från mitt frisörbesök i Lerwick. Pappa kunde han tydligen inte rubba tidigare under dagen...

"Jag som just spenderat 3 timmar hos frissan"...


Imorgon ska Edith åka med skolbussen för första gången! Det är något vi avvaktat med och jag har inget emot att köra fram och tillbaka, men de gånger vi haft problem med bilen eller fått andra förhinder så har jag funderat på om hon kanske skulle åka bussen iallafall. Nästan alla barn här omkring åker med den. 

4 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Men ditt hår är fint ändå! Vidar är go som alltid! En riktig I Ur och Skur unge! Till farmors stolthet. Hur gick det för Edith på första skolbussresan?

Jessica Shetlandsfrun sa...

Bara bra :) fast för många frågor får man inte ställa för det blir hon så trött av :)

Christina Feiff sa...

Hon är ärlig och härlig. En stark unge. Bara hon säger till om något är fel...


Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja, men det gör hon.