Shetlandsfrun

söndag 23 augusti 2015

Min tur!Muckle Ayre

Jag och Edith gick till stranden imorse och då fick jag badat - äntligen! Såå kallt var det ju inte. Det var härligt! Det bästa är att man har stranden för sig själv tycker jag. Stackars Vidar är sjuk idag så han låg och sov när jag och Edith gick och badade. Nedan kommer bildbeviset:

Beviset
Edith hade läxa till imorgon, såg jag idag. "På fredagar får man väl ingen läxa", tänkte jag och tittade inte ens i ryggsäcken. Det var "kort a" som var läxan. De ska lära sig dess "sound", "action", att skriva lilla a och hitta andra ord med det ljudet i sig. Jag börjar nog förstå galoppen nu tror jag, men jag känner inte igen det från när jag gick i skolan. Är det samma i Sverige?
2 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Det var tufft! Hur många grader? Stackars Vidar. Är han bättre?:Kram!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Han är nog bättre, men inte riktigt sig själv. Temperaturen vet jag inte, men kallt.