Shetlandsfrun

söndag 26 juli 2015

Den där stranden...
Idag promenerade jag och barnen ner för att hitta den där stranden som Jakob hade fotat när han och maken var ute på vandring i onsdags. Den var lätt att hitta och vi hann med att hälsa på våra grannar samtidigt för första gången, de som bor i de två husen vid vägens ände. Alla vet alltid vilka vi är innan vi pratat med dem för första gången dock, det är lite märkligt. Förmodligen vet de mer om oss än vi själva gör också ;-) Det här är den tredje stranden vi känner till att vi har inom 10 minuters gångavstånd från vårt hus, men denna var nog vackrast av de tre! Edith som först protesterade mot min idé att gå ner till stranden sprudlade av lycka när hon såg den. 

Vägen genom hagen Vi samlade stenar och snäckor... Vi hittade den här stora stenen (nedan) som ser ut som en krokodil föreslog jag, hund tyckte Edith...Sedan kom det en säl som ville hälsa (de två bilderna nedan)...Vi hade med oss fika, såklart.3 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Vilken vacker strand! Vilka vackra barn! Hoppas de vackra barnen får bada där snart! 😊

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja det kanske blir nästa år :) Detta har tydligen varit den blötaste vår/sommar på 30 år. Och bland de kallaste skulle jag tro.

Christina Feiff sa...

Känns som om det gäller Sverige också!