Shetlandsfrun

torsdag 18 juni 2015

Kaffe!Imorgon bitti blir det riktigt kaffe i The Cumble - äntligen! Nu har min kaffebryggare kommit som jag beställt. Det där med kaffe är de dåliga på här. När jag blir bjuden på kaffe hemma hos någon är det nästan alltid för svagt. Ganska mycket för svagt också. Det är liksom ljusbrunt när de häller upp det. Jag skulle gissa att många som blir bjudna på kaffe hemma hos mig tycker att det är för starkt, men de kanske vänjer sig. De flesta har snabbkaffe, en del har pressbryggare men sällan filterkaffebryggare. I Kapellet fanns en riktig kaffebryggare, så klart :)

Idag har Edith haft Trampolining i Lerwick, och jag har hämtat min veckohandling från Tesco. Jag hörde en kvinna ropa till en bekant att det är så kallt, rena vintern. Det var lite skönt att höra, för jag började nästan undra om det aldrig ska bli bättre än så här.. (Fast när vi var här i Augusti 2013 var det iallafall 18-19 grader varmt).


6 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Så gott med riktigt kaffe! Kan du berätta mer vad Edith övat på? Det är inte bara kallt hos er. I Sverige ca 14 gr. Brrr!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Nja..det är väl engelskan isåfall. Vi fick en fin dag trots allt, var ute utan jacka på eftermiddagen, för första gången i år.

Christina Feiff sa...

Det var "Trampoling" jag funderade på? Vad är det Edith gör då? Låter som simhopp. Hoppas ni får några grader till!

Christina Feiff sa...

Skrev "Trampolining" flera ggr men surfplattan styr med sitt T9

Jessica Shetlandsfrun sa...

Det är studsmatta!

Christina Feiff sa...

Så klart!