Shetlandsfrun

måndag 4 maj 2015

Seg dag och sega browniesDen här är en riktigt seg dag som mest spenderats i sängen och dimman i mitt huvud. Vidar är sjuk och sov dåligt inatt. Så han och jag har tagit två kortare tupplurar, men jag känner mig inte piggare för det. Edith har jag lämnat och hämtat på Nursery, så hon fick komma ut idag iallafall! För så här såg det ut när vi gick upp imorse efter att ha legat och lyssnat på vinden utanför inatt...

..och så har det fortsatt hela dagen idag. Vad har ni för väder? Om ni har liknande så föreslår jag att ni svänger ihop några Nutellabrownie cupcakes, det gjorde jag igår eftermiddag och de är så enkla att göra! (Och jättegoda!)


Allt man behöver är:
1 burk Nutella 
2 ägg
10 msk mjöl

12 Cupcakesformar
Och gärna en cupcakesplåt

Rör ihop nästan all nutella (ca 2,5 dl) med två ägg. Pudra i mjölet under omrörning. Fördela i formarna. Sätt in i ugn (225 grader) i 10 minuter. Låt svalna och bred på lite nutella som glasyr och ev strössel/dekoration. De är lite sega/kladdiga i mitten!

2 kommentarer:

Christina Feiff sa...

Vad slags väder? Ärn det regn och blåsigt? Hoppas ni får vårväder snart!

Jessica Shetlandsfrun sa...

Ja hela dagen igår var det regn och blåsigt. Idag är det något bättre men fortfarande blåsigt. Men Vidar är fortfarande sjuk så vi är mest inomhus.